Ørnvika og Ånes velforening

Ørn

Hovedside - Arrangement - Dugnad - Leiepriser - Soundboks - Vedtekter - Kontakt oss


Velhusets fasiliteter

Ørnvika og Ånes velforening har utleie av selskapslokaler, møterom, rom til kursvirksomhet med mer. Middags og kaffe oppdekning til ca 55 personer. Godt utstyrt kjøkken, som inneholder blant annet kjøleskap og svaleskap, samt fryser og oppvaskmaskin. Flott musikkannlegg med mulighet for tilkobling av iPod/iPhone. Tilgang til Internet og prosjektor. Utmerket garderobe. WC for damer og herrer. Første etasje er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Vær ute i god tid for å bestille lokale, vi har alt du trenger til et hyggelig lag. Ørnvika og Ånes velhus har tilhold i det gamle kommunehuset i Ørnvika, tidligere skole. Adressen er Aurbakken 36, 6522 FREI

 

Booking: Ring vår husvert på tlf 920 30 425  

Pyntet til arrangement

Pent pyntet til festmiddag

Pent pyntet til festmiddag

Uteområde

Utrolig koselig uteområde

Oppdatert prisliste

Utleieenhet helg Medlem Ikke medlem
Første etasje (inkl vask, internett og musikkanlegg) 2100 2400
Andre etasje (inkl vask, internett og musikkanlegg) 2100 2400
Utleieenhet enkeltdag Medlem Ikke medlem
Første etasje (inkl vask, internett og musikkanlegg) 1600 1900
Andre etasje (inkl vask, internett og musikkanlegg) 1600 1900
Utleieenhet enkeltdag Medlem Ikke medlem
Møterom i andre etasje (inkl vask) 800 800 

Utleiepriser ble sist justert av styret i mai 2022. Gjelder fra 01.06.2022.

 

Medlemspriser gjelder for personer i den husstanden som er medlem, og forutsetter at man har vært medlemmer i minst 1 år. Utleie til organisasjoner, lag, foreninger, politiske partier med mer betraktes som utleie til ikke medlemmer.

Ved utleie til personer under 25 år, må en voksen stå ansvarlig for leiekontrakten, og minimum 2 vakter over 25 år må være tilstede på velhuset under hele arrangementet. Antall vakter økes med 1 vakt pr 25 fest deltaker. Leie til offentlig fest er ikke tillatt. Ansvarlig leietaker er ansvarlig for skader på velforeningens inventar. Skader må erstattes så snart som mulig. Skader skal rapporteres til husvert.

 

Nøkler/giro hentes og leveres hos husvert etter avtale. Betaling av leie betales på VIPPS før nøkkel utleveres, for firma kan vi sende ut faktura.

Lokalene skal ryddes; kopper skal vaskes og settes på plass, søppel skal legges i søppeldunk på utsiden av velhuset, tomgods fjernes, og gulv skal kostes før nøkler leveres tilbake. Skader skal rapporteres. Vask er nå inkludert i leie!

 

Egen sjekkliste skal følges av utleier: Sjekkliste ved utleie

Andre avtaler

For andre utleiekombinasjoner som ikke står på prisliste, avtales pris og/eller kontrakt med styret. Dette kan for eksempel være pris på langtidsleie på kontrakt.